dilluns, 19 d’agost del 2013

Trekking Kalaw - Llac Inle

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Els membres de l'expedició: l'Edu, en James (conegut com a Jaume per tot el grup), la Laia, en Martí, la Maria, la Lídia, l'Andrea, la Clàudia i la Maria.


Després de fer un dia i mig amb el bus arribem aquesta població amb la intenció de fer un trekking.Aquí serà el lloc de partida per arribar després de 3 dies al llac Inle. Som-hi!

Comencem a caminar el primer dia i el temps de moment acompanya. Tot i així, cada dia ens farà un xàfec, ruixat o “xirimiri”. Així que deixem la capelina  o paraigües molt a mà perquè serà el nostre aliat aquests dies.  Però podem dir que hem tingut sort ja que durant els tres dies en el moment que li foteia fort estàvem sempre ben resguardats, fent un té, l’hora de dinar...

La primera nit la fem a casa d’una família en un poblet molt petit i la segona en un monestir en desús. Durant els dos dies hem anat passant per pobles petits, camps de tota mena, d’arròs, de cacauets, de gingebre, patates...  Aquests dies hem estat caminant per la regió shan , una de les més de 30 ètnies del país.

Les vistes són molt xules i el paisatge que ens envolta també, tot molt rural. El guia que ens acompanya molt bona persona, un mestre jubilat que ens explica de tot i més i amb un anglès perfecte;  i la companyia amb qui hem compartit aquests dies, millor impossible, com a casa. Quatre noies catalanes, l’Andrea,  la Clàudia, la Maria i la Lídia i una parella la Laia i l’Edu, ella de Barcelona i ell de Jaén. Que més volem! Aahh sí, i el menjar espectacular, el millor que hem tastat al llarg d’aquests dies al país.  Així que ja ho veieu amb tots aquests factors podem dir que hem tingut tres dies de trekking fantàstics i que els hem disfrutat moltíssim!


I, per acabar el trekking, una barca ens va portar pel llac fins arribar a la població de Nyaungshwe on hi passarem uns dies . A la nit anem tots junts a menjar  una pizza “com déu mana” per celebrar-ho. Ens ho hem guanyat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada