dimecres, 21 d’agost del 2013

De H-sipaw a Pyin Oo Lwin

 
 
 
 
 




Pugem més amunt de Mandalay per arribar-nos a la petita població de H-spiaw, a la regió Shan més al nord que un pot arribar sense haver de demanar permisos.

Aquí la pròximitat amb la Xina és fa palent amb el menjar, les botigues i els propis habitants. Passegem un dia visitant els seus voltants i ens preparem ja que l’endemà agafarem el tren per baixar cap a Pyin  Oo Lwin, un tren, que va a una velocitat de cargol i que és mou més que una rentadora antiga. Tot i així l’encant de les poblacions on anem parant ,els paisatges que t’ofereix i el pas pel congost de Goteik amb el seu pont de ferro, de 100 metres d’altura  i construït fa més de 100 anys,  fan d’aquest trajecte un dels més famosos del país.

L’endemà anem a visitar una mica Pyin Oo Lwin, ciutat on hi ha la major concentració d’acadamemies i residències de militars, fa por i tot, i de segones residències de la gent benestant del país. En general tampoc té gran encant i per això decidim no passar més dies aquí i continuar el camí fins a Mandalay. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada