dissabte, 24 d’agost del 2013

De camí a Bagan

 
 
 
 




Ja sols ens queda una aturada, i creiem que serà especial: els temples de Bagan.

Hem aprofitat que és diumenge per agafar “l’slow boat” que baixa Ayarwaddy avall per arribar-nos a la població que hi ha a prop de Bagan. El trajecte és molt llarg i cansat, però ens hem tornat a retrobar amb les 3+1 i una altre parella de catalans i l’estona ens ha passat ràpid: xerrant, a la “barra del bar”, contemplant el paisatge o barrejats entre la gent local i els diferents turistes amb els que compartim el trajecte.

Al llarg de la ruta, el vaixell s’ha anat aturant en diferents poblacions o nuclis de cases, és sorprenent veure com baixaven i pujaven la mercaderia , sacs, cistelles de bambú,... carregats a braços o a sobre el cap i que just a la riba, carros estirats amb bous esperen ser carregats, sense vehicles, sense ports,... aquesta escena uns quants cops al llarg del viatge.  És un dels moments o fets que fan que et plantegis com pot ser que encara hi hagi llocs que funcionin així?? Per nosaltres curiós i fotogènic però per aquesta gent és el pa de cada dia.

Al final, després de 16 hores i ja de nit, arribem a Nyaung U, on ens hi estarem uns dies per recórrer els temples de Bagan.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada