diumenge, 11 d’agost del 2013

Kayktiyo

 
 
 



L’endemà anem cap a Kyaikito. Aquí hi ha una roca daurada enfilada a dalt d’una turó, la Golden Rock. Tot i que no l’anem a visitar, degut al mal temps que fa, aprofitem la tarda per anar a veure una altra “golden rock” però molt més a prop i que amb una caminada a peu hi hem pogut arribar. Tot travessant bonics poblets i un camí al mig de la selva molt xulo. La vista des de dalt també ha valgut molt la pena, el verd és per tot arreu.

Anem descobrint més característiques del país i la seva gent. Una de ben curiosa és la manera d’avisar que tenen.  Els primers cops vam fer cara de sorpresos en sentir com algú anava tirant petons per demanar pas o cridar el cambrer al bar. 

1 comentari:

  1. Ei parella!!! ja tenia ganes de saber de vosaltres!! Que bé tornar-vos a llegir pel bloc!! Se us veu molt bé, contents, realitzats i feliços!! Això és molt important!! Tornareu oi? ;)
    Perdoneu la comparació, però aquesta golden rock, sembla un cep enorme! hehehehehe (un dels bolets que m'agraden més). Una forta abraçada i us segueixo!!!

    ResponElimina