dimarts, 27 d’agost del 2013

Kuala Lumpur

 
 
 



Ens allotgem al centre colonial, actualment la zona coneguda com a “Chinatown”. Els edificis de dues plantes ( colonials ) contrasten amb els gratacels propers i més llunyans de la zona del “ golden triangle”. Al costat hi tenim “little Índia”, l’única diferència és la “civilitzada” zona en comparació al seu país d’origen, ja que els colors, les olors i les espècies són exportades directament ens recorden al primer país on vam aterrar quan aquest viatge va començar fa 11 mesos.

Quan un s’acosta al “golden triangle” pot veure la modernitat, la prosperitat, el segle XXI, els gratacels d’oficines i els luxosos centres comercials. És un altre país, ens ha passat a davant sense fer soroll, un més!
I com no, no ens podem deixar l’emblema del país... les Torres Petrones. Aquestes dues bessones són el resultat dels diners produïts pel petroli i el gas, ja que la companyia amb el mateix nom és la propietària de les torres: “petrodolar$”

Voltar per la zona colonial, és sinònim de diversitat, una mesquita toca a una stupa i una església catòlica a un temple hinduista, i tots conviuen amb un país declarat musulmà. Dins d’aquests “xoc” també sorprèn veure senyeres a tots els locals i molts turístes, i és que justament aquests dies juga el barça, però clar la senyera hi ha “cagar airways”. Una senyera tacada, que està arreu.

La calor és sufocant i el bon temps ens acompanya, i després d’anar a veure la sortida i la posta de sol a les Petrones, l’endemà ja tenim un bus reservat per començar la ruta pel país. Anem cap al nord – est. 

1 comentari:

  1. Parelleta!! hem sembla que el meu correu electronic no serveix per res!! jajaj com va tooot?! ja sou per terres catalanes o encara sou per aquelles terres?¿ una forta abraçada desde Torelló!!!

    ResponElimina