dissabte, 27 de juliol del 2013

Pai









3-5.7.2013

Aquí hi arribem després de 3 hores per una carretera plena de revolts i molt famosa al nord de Tailàndia, anomenada la ruta 1905, això sí amb molt bon estat. Nosaltres que ens pensàvem que anàvem a un poble “hippy” i resulta que està ple de ressorts i més ressorts. 

El poble és petit i amb un encant especial, com hem dit abans, sí és molt turístic, però amb un aire més rural, tot i això tot cuida’t fins a l’últim detall. Els seus voltants són molt i molt bonics, per la qual cosa ens decidim a llogar una moto i anar-lo a visitar pel nostre compte, res de tours, res de tigres, res d’elefants, res de “dones girafa”, a la nostra!

Un mirador, un poble xinès, cascades, muntanyes, bones carreteres i moltes cases amb camps d’arròs per arreu.  Encara queda una Tailàndia rural... fins ara ja ho començàvem a dubtar.

El temps és millor que Laos i sols ens fa xàfecs a les tardes que per sort no duren massa, però per no perdre el temps mentre plou aprofitem i anem a fer-nos un massatge Tailandès. 

1 comentari:

  1. Ei parella!!! ja tenia moltes ganes de seguir-vos llegint!! Com esteu?? Cap on va la vostra ruta ara?
    Ah!! l'altre dia vam estar el Vicenç, la Goja i jo al vostre poble! ;) vam fer la ruta dels molins! Us he de dir que em va agradar molt! Bona terra Calldetenes!! :)
    Vinga!!!! ja tinc emoció per llegir el següent post, m'heu creat dependència!! seguiu informant!!! una abraçada!!

    ResponElimina