dimarts, 2 de juliol de 2013

XINALa Xina, o República Popular de la Xina, és un país cituat al est del continent aisàtic, antidemocràtic on el govern es controlat per un sol partit, el partit comunista.


Capital: Pequín
Població: 1,3 mil milions
Moneda: Yuang
Religió: principalment budisme però també confucionisme i taoisme 
Idioma: Mandarí
Ni Hao!


Coses curioses que hem pogut veure a la Xina:


Els gossos porten sabates...Els pantalons dels nens petits són foradats per la part trassera i devantera, 
d'aquesta manera l'evacuació és més ràpida... A les botigues de roba de canalla els venen així!!Qualsevol moment és bo per improvitzar una classe de fitness al mig del carrer i a qualsevol edat!Segons quins complements són bastant poc dissimulats i a més, els hi encanta!Hem pogut veure moltes, però moltes, parelles que vesteixen igual des del cap fins als peus!No ens podíem deixar la senyal de En construcció que tan hem pogut veure!Així és com pot acabar un autobús després de dos dies de viatge...Als parcs, l'expressió corporal va molt bé perquè cadascú es pugui desihnibir com millor sàpiga...De dret a la saba, aquest és el remei de la Xina pels arbres!Carne pa la picadora! 
Als supers pots trobar carn de tot tipus d'animal i totes les seves parts envasades al buit per poder menjar-se-les quan més vinguin de gust! En mengen sempre!El paraigües serveix tan si plou com si fot un bon sol!Veure un grup nombrós al mig del carrer seguint una mateixa coreografia 
és una cosa que només ens sorpren als de fora! 
Practicar exercici en grup és ben habitual als carrers, places, parcs...
Al principi pensavem que èram famosos o que els deleitàvem amb el nostre glamur perquè tothom ens demanava per fer-nos fotos. 

Però al final hem pogut veure que aquesta pràctica assetja a qualsevol turista que no sigui xinés!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada