dissabte, 27 de juliol del 2013

Chiang Mai






30.6 al 2.7.2013

Entrem a Tailàndia, per segon cop, i anem de dret  cap al nord. 
La seva ciutat de referència Chiang Mai, jove i  dinàmica. La ciutat és d’allò més turística i sobretot de joves australians i americans que han acabat el curs escolar i de famílies amb canalla, i es que hem entrat al juliol i ens trobem a tots els occidentals que tenen vacances i venen a gastar-se’ls a Tailàndia.

El poble està envoltat d’una antiga muralla, gran part d’ella  ja no existeix, i  de un canal d’aigua que en forma de quadrat,  deixa el casc antic a dins.

El diumenge, dia que hi arribem, hi ha el setmanal “Sunday market”, i hi anem a treure el cap. Quina diferència amb el mercat de Vientian, ni punt de comparació! Acabem rendits de parades i més parades, i gent i més gent.

Aprofitem per llogar una moto el segon dia i visitar els seus voltants. Entre els quals el temple de Wat Phrathat Doi Suthep. Des d’aquí gaudim més d’unes bones vistes de la ciutat i la vall que no pas el temple en si.

A la nit ens apropem al night market, i aquest encara és pitjor que el “Sunday market” amb moltes més parades.  I ben cansats ja de tant mercat anem a dormir que l’endemà continuem la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada