dilluns, 29 de juliol del 2013

Ayuttaya










9 i 10.7.2013

Ayuttaya conserva els temples i ruïnes  més important del que un dia va ser la capital del país. La calor va augmentant a mesura que anem baixant cap al sud i això vol dir suar i suar sense parar.

Tornem a llogar bicis per visitar la ciutat. D’estructura semblant a Chiang Mai, amb  muralla i aigua pel voltant, amb la confluència de tres rius, la ciutat queda envoltada, tot i que a les afores també hi ha temples.  Aquests es troben repartits per tota la ciutat així que aquesta, és una barreja de la nova i la vella, ja que no es troben totes les ruïnes concentrades en un sol lloc, sinó que voltant per tota la ciutat vas descobrint ruïnes i temples per tot arreu.

Un d’ells, el Wat Yai Chai Mongkhon,  està ple d’estàtues de budes coberts amb la túnica taronja, dóna molt de llum i ens ha sorprès i agradat molt. Altres ens recorden a Angkor, també visitem el famós temple Wat Maha That, que té una cara de buda atrapada enmig de les arrels d’un arbre, els tailandesos creuen que és la connexió de la mare terra amb buda.


Ens ha fet molt bon dia però per la tarda, la pluja ens atrapa i ens refugiem a cobert a esperar que pari i ens deixi tornar amb les bicis cap al guest house.  De sobte, del riu ens surt un dragó bastant considerable i ens distreu l’estona que plou, el monsó de tan en tan ens atura però per altra banda, també ens mostra la fauna del país en el seu estat més natural.

1 comentari:

  1. Ayuttaya, sukotai.... tinc fotos molt iguals a les vostres!!!!!!!!!! Que vagi molt bé per Birmania, ja en xerrarem d'aquest país!

    Una forta abraçada parelleta!!!!!!!

    ResponElimina