dissabte, 22 de juny del 2013

Yunnán, la seva capital: Kunming


 
 
 



10.5.2013

Comencem amb els trajectes llargs, d’hores i hores dalt d’un transport públic. Això serà el pa de cada dia a partir d’ara en aquest país, i és que com ja hem dit i la seva “etiqueta” indica , la Xina és gegant..

De la frontera,  Heiku, fins aquí hem tardat 8 hores amb autobús i la veritat és que hem quedat meravellats de la carretera. Doble carril, ponts i túnels ens han demostrat que hem entrat a la primera potència mundial!
A Kunming hi passem dos dies per començar a explorar i empapar-nos de la cultura xinesa. Tornem a estar a alçada, pugem fins a 1900 metres i la fresca del matí i el vespre ens fa recuperar el jersei de dins la motxilla. Bon clima!

Comencem a veure un país controlat, ordenat, net, on hi viu molta gent però la tranquil·litat si respira. On la seva gent és molt amable i t’intenta ajudar tot i que molt poca gent parla anglès, si necessites anar a algun lloc i no saps ben bé com arribar-hi, sense entendre’t si convé, t’acompanyaran a l’autobús, pujaran amb tu i et deixaran a la porta d’on havies d’anar, encara que sigui a l’altra punta de la ciutat.

Podem dir que  ens està agradant, així que a explorar i conèixer una mica més! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada