dilluns, 24 de juny del 2013

Chengdu

 
 
 





13.5.2013

Hi arribem després de 18 hores amb tren, però, quin tren! Hi fem nit i tot amb uns compartiments amb lliteres, llençols, coixí, nòrdic... Quina comoditat i luxe! Així és la Xina!

Chengdu és la capital de Sichuán on només hi viuen 14 milions d’habitants aproximadament. Però com és la Xina hi viuen i hi conviuen imperant l’ordre i la calma. Torna la “calor” ja que baixem a 500 metres.

Des d’aquí aprofitem per anar a veure el centre de conservació dels ossos pandes. Són uns animals enormes i molt macos que la seva única preocupació és menjar quantitats enormes de bambú i dormir. La veritat és que són força curiosos i graciosos.

També anem a “l’òpera xina”. El resultat va ser un resum de totes les danses, balls, acrobàcies,... que és realitzen en aquest país. Ens quedem amb les ombres xines ( com no! ) i una equilibrista que amb els peus feia meravelles amb taules, cadires,... Impressionant!  Ja ho veieu com uns senyorets nosaltres.

A la capital hi tornem al cap d’una setmana ja que volem estendre el visat i ens hi fan estar uns quants dies. Així que aprofitem per visitar més a fons la ciutat i els seus voltants. Com podeu veure a les fotos, tot el que és turístic a la Xina ho tenen arreglat al màxim, ens ha recordat molt a port aventura!!

1 comentari:

  1. Ei parella!!!!
    m'estic posant al dia amb el bloc!! Des de la censura que no hi entrava!!!! :)
    Ara ja estic al dia i m'heu fet recuperar el mapa mundi per anar situant tots els llocs per on heu passat!!
    Avui no us col·lapsaré el correu ;) (heheheeh), només faré un post però que sapigueu que llegiré fins l'últim post, em queda acabar de llegir tots els posts de juliol!
    Heu vist ossos panda? oooohhh em cau la baba!! I heu vist els paissatges meravellosos iguals que els de Bola de Drac... Ai què cutre que sóc!!! Dels pandes, diuen que per marcar el territori fan la pixarada tant amunt com poden!

    una forta abraçada i cuideu-vos molt!!
    Seguiu informant que a una servidora l'esteu fent viatjar mentalment a llocs increíbles!
    us vaig seguint!
    Núria.

    ResponElimina