dimarts, 18 de juny del 2013

Sapa

 
 
 
 
 
 


28.4.2013

Després de començar el dia amb un bon ruixat i tenir que refugiar-nos a casa d’uns amables vietnamites, que ens han convidat a passar i prendre un te,... i després de pujar un coll amb una boira que no ens deixava veure res a més de 50 metres... arribem a Sapa.

Sapa a 1600 metres és un poble on s’hi barregen quantitats de turistes locals aprofitant que tenen vacances i els grups ètnics com els Hmong o els Dao aprofitant vendre els seus productes locals a tots aquests turistes. Es una barreja rara ja que trobes quantitats d’hotels, restaurants i locals d’allò més turístics i cars i per altra banda la gent que viu a la regió amb la seva vestimenta tradicional venent allò que fan artesanalment o treballant la terra dels voltants.
A part d’això el paisatge que podem veure quan la boira ens deixa i una mica abrigats és molt xulo ja que enfilats a dalt de tot la perspectiva dels camps d’arròs i els poblets del voltant és única.


Nosaltres hem aprofitat per canviar la dieta, i deixar de menjar arròs i  fideus d’arròs, per un dia, ja que hi havia cartes amb menjar “western food” i, com a turistes que som i, després d'uns quants mesos amb una dieta basada en arròs, també s'agraeix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada