dimarts, 30 d’abril del 2013

Hoi An

 
  
 
 
 


 



Magnífica i explèndida ciutat, patrimoni de la Humanitat, amb un dels millors casc antic que hem vist durant el viatge. Una ciutat molt ben conservada i remodelada on els farolets de colors i els sastres que et fan vestits a mida predominen en aquesta bonica ciutat.
Molt turísta, feia deies que no hem veiem. 

Hem fet parada de dos dies, després de fer llargues tirades a la HCMHighway, ens convenia descançar una mica de moto (sobretot els nostres culs!!).
Aquí hem passejat i gaudit tranquil·lament pels seus carrers peatonals i disfrutant d'una arquitectura molt més xinesa del que havíem vist fins ara. Les seves cases antigues i els temples d'arquitectura xinesa destaquen i fan que mentre et perds pels seus carrers et transportis a la China uns anys enrera.

I després d'aquests dos dies tornem a carregar la moto i gaaas!!

2 comentaris:

  1. Hola macus!!! la veritat és que vaig veient les vostres fotos i a la meva panxa és fa una barreja entre enveja i nostalgia que és massa... ;) us podria demanar com va tot pero no ho crec necessari segur que inmillorable! Bueno nens espero que continueu amb tant bon peu com fins ara, que les coses aqui segueixen igual de malament per tant no tingueu pressa!! Una abraçada a tots dos des de Torelló!!

    Carles.

    ResponElimina
  2. Uep!! ara que hi sou tant aprop perquè no arribar a la Xina??
    Seguiu gaudint!

    ResponElimina