dimarts, 9 d’abril del 2013

El sud


Sihanoukville

 

Phnom Chhnork
 
 

Kampot

 

Parc Nacional de Bokor

 

Kep

 
 
 

Volatants de Kampot


Una setmaneta pel sud de la costa Cambodjana ens ha donat per molt. Primer de tot, vam arribar a la turística Sihanoukville, però la millor zona per anar a les seves platges. Tot i ser xules, no rivalitzen amb les del sud de Tailàndia. Per cert, l'aigua semblava la d'una piscina dels nens/es petits, no per les "pixades" sinó per l'elevada temperatura de l'aigua. Ni et refescava! 

Després ens vam afincar a Kampot, província característica per les seves plantacions de pebre (del millor del món) i principal productora del país, d'una fruita anomenada durian. També el Parc Nacional de Bokor on hi ha construccions de l'època francesa abandonades i una espessa selva. Ah i un clima una miqueta més fresc, vam veure boira i tot!!!! ( i no teniem calor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
La ciutat és molt tranquil·la i té moltes possibilitats el seu voltant: poblets, Bokor, temples, coves, mercats, les salines... Vam desplaçar-nos amb moto i bici per conèixer i visitar el seu entorn.

Per acabar vam estar a Kep, famosa pels seus crancs, és una típica ciutat francesa de costa, un té la sensació de voltar per la costa blava. Els francesos van deixar una gran petjada amb el seu colonialisme, i entre elles les seves edificacions.

La pròxima i última destinació de Kampuchea és Phnom Penh, la seva capital.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada