dimarts, 30 d’abril del 2013

Ho Chi Min Highway

 
 
 
 
 
 





Havíem llegit, ens havien recomanat i hem fet la ruta que van fer servir antigament per atacar el vietnam del sud, la ruta que van fer servir les tropes liderades per Ho Chi Min, d'aquí ve el seu nom.

Vam sortir de Dalat i vam seguir la Ho Chi Min Highway (HCMH) fins arribar a Hoi An. Durant aquests dies per aquests pobles la gent ens miraven ben encuriosits ja que els únics turistes que trovàbem eren gent que com nosaltres s'han aventurat a recòrrer Vietnam amb moto. 

La veritat és que no té res a veure amb la ruta de la costa, la principal i més transitada. Varietat de paissatges,  pobles, plantacions de pinya, pebre, tabac, cafè, hule, canyella, arrosars,... i desforestació, molta desforestació. 

Han estat 4 dies amb la Con Thú. Passant per Buon Ma Thuot, Pleiku i Kom Tum. Un bon ruixat i obres han estat els dos obstacles a superar, arribats com si tornéssim de la mina ha estat el resultat. Una bona dutxa i com nous. 

Hem menjat arròs, amb pollastre, arròs amb tofú, phó  ( fideus d'arròs amb sopa ) amb tofu, phó amb pollastre, arròs amb ou ferrat o truita, arròs i més arròs... però és el que té passar per una ruta poc turística i menjar en els poblets i els seus restaurants locals.

Ens pensàvem que nosaltres anàvem molt carregats amb les dues motxilles però durant aquests dies a la carretera ens hem creuat amb diferents càrregues que ens han superat de bon tros, i és que els vietnamites amb les seves motos transporten el que faci falta. Us deixem una mostra d'algunes de les coses que hem pogut veure carregades sobre una moto.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada