dijous, 14 de març del 2013

Ko Phi Phi













Ko Phi Phi és una illa de la costa d'Andaman del sud de Tailaàdia. Té unes platges espectaculars per la seva arena blanca, les seves aigües color turquesa i cristal.lines i les illes que l'envolten amb uns grans penya-segats.

Davant de Ko Phi Phi Don, uns metres mar endins, es troba Ko Phi Phi Le, una altra illa que forma part del Parc Nacional Marí de Ko Phi Phi. Aquí es troben les platges més pures i salvatges que hem pogut veure, però això perd una mica l'encant ja que et trobes rodejat de molts més turistes que busquen el mateix que tú. A més a més s'hi troba la famosa platja de Maya beach on es va rodar la pel·lícula de La Playa.

Ko Phi Phi va ser una de les illes més castigades i devastades pel tsunami de l'any 2004. Avui en dia no queda rastre d'aquella catàstrofe però això sí, per tota la illa pots veure els cartell d'evacuació en cas d'un nou tsunami, cosa que et fa pensar el gran ensurt i desgràcia que van viure aquella gent i que no volen que es repeteixi mai més.

Aquí vam aprofitar la transparència de les seves aigúes i el seu fons marí per bucejar (snorkel) i poder veure la diversitat de peixos, peixots i peixets d'unes formes i colors espectaculars, com també coral i altres plantes submarines. I la cirereta del pastís va ser poder veure dos taurons de puntes negres de mig-metre, increïble!

1 comentari:

  1. Ben bé que és un altre rotllo eh? tot tan ídilic, buuuh brutal! Quina aigua, ara sí, ja m'imagino que tot plegat molt turístic. Només us faltava una camara de fotos d'aquestes sumergible per poder retratar el fons marí, debia ser...! muuà

    ResponElimina