dijous, 28 de març del 2013

Angkor


Angkor Wat
 

Bayón

 
 



Ta Som

 
 

Ta Prohm

 


Angkor és el cor i l'essència de Cambodja, els seus temples són font d'inspiració i l'orgull nacional de tots els Khmers en la seva lluita per reconstuir les seves vides, després dels horroros anys que han patit.

Els antics deus reis cambodjans s'esforçaven per superar els seus avantpassats en tamany, escala i simetria dels temples, la qual cosa ha culminat en l'edifici religiós més gran del món, Angkor Wat, avui en dia declarat Patrimoni mundial de la UNESCO i la vuitena maravella del món.

Durant segles han estat abandonats a la selva i avui dia es troben enmig del parc nacional més antic de la regió. 

Els temples d'Angkor són la fusió perfecta de la natura, l'ambició creativa i la devoció espiriitual. La bicicleta va ser el nostre mitjà de transport i a primera hora del matí, allà dos quarts de sis del matí, ja èram davant del Angkor Wat esperant la sortida del sol. Vam passar-hi tot el dia recorrent tots els temples des del principal, passant per Bayon amb les seves impressionants cares esculpides a les pedres, fins al Ta Prohm on els arbres han anat engollint els antics temples i pots contemplar la força de la natura.

Les imatges parlen per si soles. Sí, val la pena pagar el preu de l'entrada (20$)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada