dijous, 28 de març del 2013

De Siem Reap a Battambang

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 




Siem Reap és la primera ciutat on vam arribar de Cambodja ja que a pocs quilòmetres és troben els temples d'Angkor. La ciutat és de les més turístiques del país degut a la proximitat dels temples.

Després de la visita als temples i estar uns dies planificant la nova ruta per aquest país, vam agafar una barca (durant 8 hores) que travessava el llac Tonlé Sap i arrivaba a Battambang. Aquest llac conecta per un canal   ( 100 km de llarg ) conegut com el Tonlé Sap, al riu Mekong. Les aigües del Mekong, durant l'època de pluja inunden el llac, passant de 3000 Km2 a 16.000km2. A finals d'octubre, les aigües del Tonlé Sap canvien de direcció i, a més d'aportar-ne al llac, les torna a buidar al Mekong. Declerat Reserva de la Biosfera per la singualaritat de l'espai i la importància ambiental. 

Durant el trajecte vam travessar diferents pobles flotants on es podia veure la vida de la seva gent lligada al llac; pescant, els nens banyant-se, rentant la roba, i la barca com a mitjà de transport. Un paissatge en el que no hi estem gens acostumats i que per nosaltres ens sembla d'allò més pintoresc. Però fins a quin punt viure sobre i rodejat d'aigua per a molts de nosaltres seria viable?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada