diumenge, 3 de febrer del 2013

Pokhara


Phewa Tal





Vistes des de Sarangkot



Pagoda de la Pau Mundial



Pokhara 





Voltants de Begnas Tal






Lluna plena de gener


Després d'acomiadar-nos defenitivament de Kathmandú i la seva gent el dia 24 de gener vam agafar un bus que ens portava a Pokhara altre cop.

Necessitàvem uns dies d'assimilació i de tornar a posar-nos en marxa! Així que a Pokhara ha estat la nostra destinació. Ja es notava que començavam a baixar cap al sud, deixàvem el fred enrera i recuperàvem les xancles i la màniga curta durant el dia. 

Allà vam gaudir de les postes de sol al costat del seu llac i també vam llogar una moto per anar a visitar els seus voltants. Vam anar a Sarangkot, Devi's fall, a la Pagoda de la Pau Mundial construida per promoure la pau al món, a Begnas Tal i a alguns dels campaments tibetans com Tashi Palkhel La veritat és que gaudir de la llibertat de poder-te desplaçar pel teu compte és un gran què, això sí, tenint en compte la manera de conduir de Nepal, a cop de botzina i amb un ull a cada costat (al vidio us en deixe'm una mostra per a que us en feu una idea).

També vam poder disfrutar de l'última lluna plena del Nepal que ens va sortir per radera del Manaslu i va acabar amagada al fons del Phewa Tal. 

L'endemà al matí, amb la llum de la lluna que encara reflexava sobre el llac, vam anar a buscar un altre bus que ens portaria fins a la nostra última destinació d'aquest pais. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada