dijous, 10 de juliol del 2014

Marraquèix















Tornem a fer motxilla!

Amb moltes ganes i la il·lusió de com si fos el primer dia tenim la motxilla plena per posar, per primer cop, els peus a l'Àfrica, anem a Marroc.

Salam Maleikum Marroc, era un destí que els dos teníem en ment, i un regal dels 30 anys que ens permetrà descobrir aquest país, tindrem un mes i mig per visitar-lo.

El dia 15 tenim el bitllet d'avió i aterrem a Marràqueix. La calor es fa notar en baixar de l'avió, tot i ser de nit. Ja tenim el lloc on dormir, estem al costat de la plaça Djemma el Fna. Hi ha molt moviment, però anem de dret a l'habitació, menjar una mica i a dormir.

Aquí ens hi estarem uns dies, descobrint la seva medina, molt i molt gran i plena de colors i olors, i mirant d'aguantar i aclimatar-nos a la forta calor, que al migdia és insuportable. Els musulmans amb el ramadà estan fent un esforç enorme en no menjar ni beure res durant les hores de sol, hi ha molt poc moiment al migdia i a la tarda. Però a 3/4 menys cinc de 7 la cosa es revoluciona, ells fan el primer àpat i tot agafa un altre aire. Les botigues tanquen fins a les 10 i llavors les tornen a obrir fins a les 2 de la nit. Molta i molta activitat de nit.

Marrakech serà el nostre punt de partida i de retorn de les següents destinacions a Marroc durant aquest viatge.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada