dissabte, 14 de novembre del 2015

Polònia

Arribem a un bonic poble, Chocholów, on totes les cases són de fusta. Ja som al següent país, a l'altra banda dels Tatres. Czesc Poland!

Al migdia arribem a Zakopane i trobem un  camping a les afores, tranquil i amb bona gespa per intal·lar la tenda. Aquí hi ha molt i molt turisme, és com la Chamonix dels alps, tot i que la majoria de turisme és polonès. I com a turistes que també som, anem a fer el guiri una estona.

L'endemà ens arribem al llac Okio " Morskio Oko". Hi anem amb bicicleta, hi ha una gran caravana de cotxes a la carretera, tots anem al mateix lloc! Per arribar al llac tenim 9 km d'anada i tornada que no ens deixen fer amb la bicicleta, així que toca caminar. Llàstima que un cop a dalt una tempesta no ens va deixar disfrutar del paisatge.

Des de Zakopane diem adéu a la muntanya i tornem un altre cop a la calor. Els Carpats ens han sorprès, i molt, són unes muntanyes molt atractives i pecualiars, amb molt de verd, petits pobles i els cims molt escaparts i verticals.

La següent destinació és Cracòvia, quina ciutat més encantadora, patrimoni de l'UNESCO,  i vam passar 2 dies. El casc antic és molt bonic i el nombre de turisme també és considerable. L'últim dia conincidim amb l'arribada del tour de Poland, ja ens veieu!

Després arribem a Oswiciem, la realitat d'Auschitw es dura, molt culpidora. És un lloc esgarrifós que et fa posar els pèls de punt i no et deixa gens indiferent, per aquest motiu creiem que es mereix una entrada a part.

Per últim, arribem a la nostra última destinació del viatge, Wroclaw o altrament dit Breslavia. Una ciutat petita i plena de gnomos que si els vas seguint et van fent descobrir-la. Una bonica ciutat per acomiadar-nos del país i tornar cap a casa.






















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada