diumenge, 13 de setembre del 2015

Hongria i Budapest

Ens arriba la calor!

Per entrar a Hongria ho fem amb tren des de Baia Mare (Romania) fins a Debrecen (Hongria).
Fem una etapa amb molta calor, arribem a més de 40 graus i arribem a Tizafüred, desfets, la calor ens deixa ben xafats. El següent dia anem fins a Eger, decidim fer els últims 15km amb tren, doncs són les 12 de migdia i estem a 41º!

Amb aquesta calor no es pot pedalar i decidim que la millor opció és agafar un tren i anar fins a la capital, Budapest. Aquí hi passem dos dies recorrent tots els seus racons i refugiant-nos una mica de les altes temperatures, la ciutat és magestuosa i tant Buda com Pest ens agrada molt.

Tornem amb tren cap a Eger altre cop, on havíem deixat les bicis i part de l'equipatge i l'endemà reprendrem la marxa amb bici. Fem l'última etapa d'Hongria fins a Ozd, l'últim poble d'aquest país on pararem la tenda.

Hongria, a part de la seva capital, podríem dir que no té res més d'interés. Potser la calor sobtada ha fet que tinguem un record una mica borrós, com l'efecte que ens feia la calor a l'asfalt aquells dies. Però les poques etapes que vam fer eren per carreteres planes, rectes i enmig de camps de palla on la única vista eren les granges que es veien a la llunyania.




















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada