diumenge, 13 de setembre del 2015

Comencem per Bucarest

Un nou estiu i una nova ruta.

Doncs sí, ho teniem al cap, els dos teniem la idea de visitar Romania i també voliem veure Polonia...
Una manera que voliem provar de viatjar era fent cicloturisme, feia temps que ho deiem, doncs que millor que enllaçar els 2 països amb bici... així que aterrem a Bucarest per tornar de Wroclaw. Sols ens falta traçar al camí...

Arribem a Bucarest, una ciutat encara molt comunista, on posem les bicis apunt per començar a pedalar. A Romania anem de sud cap a nord.  Per sortir de la calorosa i bulliciosa capital anem amb tren fins a Targoviste i aquí comencem la ruta amb bici. Anem cap al parc natural de Bucegi, cap al nord i les muntanyes per deixar enrrera la calor. El paisstage és espectacular i amb un parell de dies ens hem posat a plena muntanya, amb cims no més alts de 3000m pero amb un clima molt alpí.

Anem direcció a Sinaia, per continuar cap a Brasov. Ja estem al cor de la Transilvania, on comencen els Carpats Romanesos. Tot està molt verd i el temps ens acompanya. Abans d'arrivar a Brasov fem escapada a Bran on hi ha el famòs castell del dràcula. La següent destinació és Sibiu, tot i que agafem el tren per fer el trajecte Brasov - Sibiu... Molt maques les dues ciutats.

La ruta ens porta cap a Sighisoara, tot i ser una llengua llatina el romanès hi ha paraules que són impossibles de pronunciar com el nom d'aquesta ciutat. I d'aquí cap a Praid i Gheorgheni. La veritat és que Romania ens està sorprenent, el paissatge és molt bonic i la gent és encantadora, no ens ho esperàvem i és una sorpresa molt positiva per nosaltres.

El Lacu Bicaz és una de les millors aturades que fem al llarg de tot el viatge. Seguim cap a Valtra Dornei i fer el pas de Prislop a més de 1400m. Quin paissatge tant semblant els nostres Pirineus.
La temperatura ideal per practicar esport i pedalar!

A l'atra vall hi ha Borsa, saltem a Barsana  i acabem la ruta per Romania a Baia Mare, estrenant-nos amb coachsurfing. Moltes gràcies a la Ioana!


Furmosa Romania,
Multumesc Romania!




























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada