divendres, 13 de setembre del 2013

Phulau Pherentian

 
 
 
 
 
 
 



Conjunt de dues illes, nosaltres ens allotgem a la Kecil, més petita i tranquil·la.  Venim amb la intenció de passar-hi dues o tres nits, però el final en vam fer 4, i és que ens hi hem trobat tant a gust que no en volíem marxar. Amb mig dia, vam endreçar els jerseis per posar-nos el banyador i anar a fer el primer “xap”.

El segon dia, ja estàvem a dalt d’una barca que ens portaven a diferents racons del mar per fer snorkel i poder veure la fauna marina d’aquesta illa. Doncs va valdre la pena, tortugues marines enormes, peixos de mils colors, entre ells els “nemo”. Taurons, o millor dir tauronets, quina elegància i imposició, coral de tots els colors i per acabar una manta i una morena. Molt i molt guapo, recordarem sempre aquest fons marí i esperem que així estigui per sempre!

Un altre dia vam agafar la canoa i vam anar a donar la volta a l’illa, quins racons més bonics i tranquils que té i quines platges i caletes, impressionants!

La veritat és que no ens faria res perdre’ns uns dies més per aquesta petita illa explorant els seus racons amb aquesta aigua transparent que et permet veure perfectament tot el fons marí i la seva fauna, aquestes platges de sorra blanca que t’inviten a quedar-t’hi i la quantitat de llangardaixos, dragons i dragonets que hi habiten en ella. Però el temps corre i cada cop més ràpid!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada