diumenge, 20 de gener del 2013

Fins aviat!!!!




20 de gener. Dia agredolç. 

Contents de tot el que hem viscut, après i gaudit i tristos de que això s'acabi. Com tot a la vida, té un final, i avui hem marxat de l'escola. 

La setmana passada va ser molt intensa, el fet de fer tant fred, va fer que deixessin de fer classes per passar a fer activitats a fora, així que vam fer " winter camp". També vam tenir visita catalana, nous voluntaris, la Mireia, i un altre grup format per la Txell, l'Aida i en Carles. Una abraçada ben forta a tots quatre i molta sort en les noves aventures!

Tot i que la intensió era marxar divendres, i fer despedida amb tots els mestres, finalment hem deixat l'escola avui diumenge. No resulta tan fàcil com ens pensavam despedir-nos i marxar definitivament.

Aprofitem el blog per donar les gràcies a tots i totes aquells que ho han fet possible, que aquesta experiència hagi estat única i que mai l'oblidarem. Hem marxat sense voler dir un "bye - bye " sinó un " see you soon" ja que estem convençuts que si mai tenim una oportunitat a la vida, tornarem a Nepal i tornarem a visitar-los.

El camí continua, però no podem oblidar el que hem viscut aquets darrers tres mesos a Jaranku, casa nostra, la nostra familia, i que els Miss i Sirs, les "didis", la Bobi i tots plegats de ben segur recordarem aquests dies amb un gran somriure.

Dayan Nevat  i Porsy Betowngla!!!!



1 comentari:

  1. I a la vida, tancar una porta es obrir-ne una altra. Molta sort en aquest nova etapa!

    Juanma

    ResponElimina