diumenge, 23 de setembre del 2012

Jodhpur (la ciutat blava)


Terrassa on solen fer la majoria de les feines de casaCasc anticEl carreró d'entre tantsMercat de Sardar amb la seva Torre del rellotge al centreEsperant per entrar al MehrangarhEl fort: Mehrangarh


Després d'unes quantes hores més de bus vam arribar a la ciutat blava. Altre cop el caos i el desordre hi regnàven però això enmig de tots els seus petits, grans, llargs, curts, estrets però sempre blaus carrerons la fan una ciutat encantadora.

El seu mercat és un bullici des de que surt el sol fins a altes hores de la nit, és el punt cèntric de la ciutat que uneix tots els carrers principals i els seus amables vilatants. Passar una llarga estona observant tot aquest anar i venir és una gran atracció sensitiva. Això sí, no ets tu només el que observes ja que per a ells tu ets l'atracció principal (si més no el tallat de la Maria, els i xoca molt els cabells curts).

Jodhpur també té un enorme fort enfilat dalt del turó i una muralla que ressegueix tot el casc antic.

Avui hem arribat a Pushkar on ens hi estarem uns dies i d'aquí continuarem la nostra ruta pel desert del Rajasthan fins arribar a la frontera de Nepal.

Fins la propera!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada