dilluns, 4 de gener del 2016

Hiroshima i Miyajima

Hiroshima, per la majoria de la gent és un nom que significa una sola cosa. El seu nom sempre estarà lligat al 6 d'agost de 1945 quan la ciutat va ser víctima del primer atac amb bomba atòmica de la història.

Arribem al centre d'Hiroshima i observem que és una ciutat nova i moderna (tenint en comte que va quedar totalment destruïda). Visitem el Parc commemoratiu de la Pau on hi ha la flama de la Pau que commemora les víctimes de la massacre i que s'apagarà només quan s'hagi desrtruit la última arma nuclear de la Terra (esperem que no trigui a apagar-se). Al final del parc també hi ha la cúpula de la Bomba Atòmica, és un dels pocs edificis que van quedar en peu al centre i que et deixa veure, juntament amb les imatges que l'envolten, l'atrocitat que es va cometre en aquesta ciutat. Un panorama, que per suposat, no et deixa indiferent. 

L'endemà vam anar a visitar Miyajima, és una illa Patrimoni de la Humanitat per la Unesco que té un torii (porta típica de santuari), el Itsukushima - jinja, d'un color vermellós impressionant i que es troba a dins del mar. Quan hi ha la marea alta sembla que floti.
L'illa, apart del seu reclam principal, també té diferents temples escampats que pots anar visitant fent petites excursions. Poder pujar al seu mirador, ens permet veure unes vistes impresionants de la zona i les motes de les illes que formen Japó. 

Gairebé la meitat de la població del Japó és budista però també professen el xinotisme. Seguint el codi moral del confucianisme i el daoisme. Això fa que a Japó hi hagi temples diferents per tot arreu. Diferents cada un però molt i molt bonics, no te'n canses mai de visitar-los.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada