dimarts, 12 d’agost del 2014

Costa Atlàntica















L'última etapa del nostre viatge va ser anar baixant per la costa atlàntica per tornar a Marrakech.

Vam passar per Asilah, un poblet de costa molt bonic que semblava que pel seu color tot blanc estiguessis a ses illes, un poblet amb molt encant on ens hi vam sentir molt bé!
Després vam passar per Rabat, la capital del país per arribar a Casablanca. Casablanca és la ciutat més gran del país on hi pots menjar un bon peix acabat de pescar i comprat al mercat on et surten 10 cambrers que te'l volen cuinar allà mateix al seu bar. També és on hi ha la mesquita Hassan II, la més gran després de la Meca, i el seu minaret és el més alt del món (210m), la veritat és que impressiona per la seva magnitud i la situació, sembla que pengi a mar. Molta gent la visita a diari i els ciutadans i van a passejar, jugar, resar,... 
I per últim, vam arribar a la famosa Essouira, una ciutat bonica però molt i molt turística, i on el vent no para de bufar amb ganes, per això també és famosa per practicar-hi kitesurfing i windsurfing. Semblava impossible però necessitàvem el jersei i tot al vespre! 

I després de passar uns dies de costa, vent,  poblets bonics i ciutats importants vam tornar a arribar a Marrakech, ( ja no ser quans cops fa que i tornem) on es va acabar el nostre viatge per Marroc, allà on també va començar... un mes i mig abans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada