dissabte, 15 de desembre del 2012

Projectes a l'escola




Enviroment and health 


Intercanvi de cartes amb Catalunya






Spanish class










Time for games!


Aquestes setmanes a l'escola hem començat a fer diferents activitats i projectes amb els mestres i els alumnes. Podem dir que se'ns ha girat feina, no parem!

Un dels projectes que estem duent a terme és "enverioment and health", com és pot veure vam començar ensenyant i recordant com ens hem de rentar les mans. Un altre ha estat "spanish class", ja té collons... però pels alumnes ( i mestres ) és una bona oportunitat. Podriem dir que és un intercanvi entre spanish, english i nepalí, nosaltres també n'estem aprenent, bistare bistare.

Una altra activitat que hem fet amb els alumnes més grans, ha estat redectar una carta en anglès que hem enviat a una escola catalana, així comença l'inercanvi de cartes entre les dues escoles, intercanvi Nepal - Catalunya.

A estones, deixem el rol de " Miss i Sir" per convertir-nos amb dos nens més recordant i aprenent nous jocs, un gran recurs per alumnes i mestres.

Acabem la setmana fent una "conversation teachers" amb tots els mestres per intercanviar opions, idees, coneixements,...i com no acompanyats d'un té i unes bones dosis d'humor i rialles.

1 comentari:

  1. Quin privilegi poder estar fent aquesta tasca educativa! M'ho heu d'explicar amb més detall quan vingueu!!

    ResponElimina