dissabte, 1 de desembre del 2012

Jaranko - Escola Catalunya






Ja portem dues setmanes a l'escola, vam arribar-hi el dia 20. 
Ens vam instal·lar a la nostra nova "casa", vivim en una aula de l'escola que han habilitat per transformar-la en habitació. La veritat és qui hi estem molt bé, no ens podem pas queixar!

A l'escola no estem sols, també hi viu la Babita, una noia amb dificultats de la qual tenen cura una dona, la Reena i els seus dos fills (Delip i Rosan). Aquests també viuen a l'escola juntament amb el conserge/vigilant (Vinut) i la seva família, dona i un fill (Suabin). Aquests nens són alumnes de l'escola i la Reena és la que té cura de la Babita, l'encarregada de la cuina i la neteja. Ja veieu que som una gran família! 

L'horari escolar és una mica diferent al nostre. La setmana comença el diumenge, primer dia d'escola i primer dia laboral al Nepal i acaba el divendres al migdia. El dissabte és el dia festiu.
Les classes comencen a les 10 del matí, a les 12:30 és l'hora del pati (break) i continuen de la 1 a les 15:30. 

En total, i en teoria, hi ha 48 alumnes (cap dia hem pogut veure 48 alumnes en total, sempre n'hi ha menys) i 7 mestres més el director.

Aquests primers dies han estat d'adaptació, observació i coneixement de l'escola i el seu entorn. Però les primeres impressions han sigut molt positives, la cosa pinta molt bé!

Els curts caps de setmana, aprofitem per visitar diferents racons de la vall de Kathmandú. El cap de setmana passat vam tornar a Bouda i aquest som a Patan.

2 comentaris:

  1. Molt be, ja era hora de que "curressiu" una mica!!!
    Va, que fins ara vivieu masssa be!!!!
    Salut!!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. Quina passada!!!!!! Ha de ser molt interessant! Com m'agradaria viure una experiència com la vostra!
    Vull més detalls quan torneu!!

    ResponElimina