dissabte, 24 de novembre del 2012

Bodhnath


És l'hora de dinar







El nostre dinar català! mmmm... això sí que ho trobem a faltar!





Els ulls de Buda


Gent fent les oracionas al matí.



Un bon esmorzar. Perquè veieu que com ens cuidem!





Típica mandala del Tihar


Bodhnath es troba a quatre quilòmetres al nord-est de Kathmandú.

Boudha, una de les stupa's més grans del món, on budistes, sherpes i, sobre tot, tibetans, conviuen sense restriccions al voltant o sota els atents ulls de Buda que observen des de la daurada torre central.

L'stupa sempre s'ha de voltar amb el mateix sentit que les agulles del rellotge i la tradició aquí és fer-hi tres voltes a l'albada i a la vesprada. Realment, en aquestes dos moments del dia és quan millor es pot observar, sentir i olorar la cultura tibetana. al voltant de l'stupa central, si et deixes perdre pels seus carrers, està ple de monestirs budistes on els lames hi fan els seus estudis i hi viuen.

Vam passar-hi uns quants dies de tranquil·litat, la gent aquí és molt amable, cada persona t'ofereix sempre el millor dels seus somriures i allò en el que et pugui aportar i oferir. També vam coincidir amb un festival, celebrat a tot el Nepal i més aviat de caràcter hinduista, anomenat Tihar on tot es va omplir de llums de colors i espelmes i els terres plens de mandales ben vistoses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada