dijous, 4 d’octubre del 2012

Jaipur


Galta Temple (el temple dels monos)


Galta Temple


Galta Temple




Hawa Mahal (Palau dels vents)



Interior Hawa Mahal

 

Fort d'Amber


Interior Fort d'Amber


Entrades al fort


Cobres


Masala Dosa (crep farcida de patata amb espècies)


La capital del Rajastan, Jaipur, va ser la nostra última parada d'aquesta regió. Una ciutat enorme de més de 3 milions d'habitants que vam poder contemplar des de dalt del seu minaret.

Al casc antic destaquen els edificis amb les seves fassanes roses, d'aquí el sobrenom de la Ciutat Rosa. Els dos dies que vam estar-hi instal·lats vam aprofitar per visitar els seus monuments i edificis més emblemàtics com el Palau de la ciutat, Jantar Mantar on hi ha el rellotge se sol més gran del món i, el Hawa Mahal que podeu veure a les fotos.

També vam anar a visitar el majestuós fort d'Amber, població a pocs a km de Jaipur i el Galta Temple o altrament dit Monkey Temple, que com el seu nom indica els seus habitants són uns dels nostres avantpassats, els monos.

Ah, vam tenir la sort que era el dia internacional del turisme i visitar la majoria d'aquests monuments era gratuït per això com a bons catalans que som vam aprofitar-ho d'allò més.

Per últim, també hem pogut acabar de trobar-nos pel camí més animals que habiten aquest país com les serps, els porcs  o els búfals. I provar un altre plat típic de la gastronomia índia les Doses unes creps enormes i boníssimes.

Pròxima parada: Huttar Pradesh - Agra

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada