dissabte, 26 de desembre del 2015

Alps Japonesos

Volem sortir del soroll, la llum, els vehicles i anar a descobrir la part més rural d'aquest país. Fem la primera aturada a Nagano i ja podem veure muntanyes, neu i estacions d'esquí. Aquí s'hi
i van celebrar els Jocs Olímpics d'hivern. Seguim per arribar a Toyama, al nord, i baixem a Takayama. Impressionant la puntualitat del tren, surt i arriba a l'hora anunciada, netedat i molt d'ordre. Quan n'hem d'aprendre!

La ciutat és petita, amb un casc antic molt xulo, el fred és present tot i no haver-hi neu, ja que per l'època de l'any n'hi hauria d'haver. El lodge es troba a una caseta al centre, i ens toca dormir amb un futón, com en Goku! La dona ens diu que demà ha de nevar...

Ens llevem nevant i amb 2 dits de neu. Anem a veure l'antic poble de Hida i amb la nevada i un sortida de sol ha fet de la visita d'allò més bonica. Aquí han mantingut les cases com eren antigament, pots veure els oficis d'artesans i agricultors tot visitant la zona. Molt recomanable!

Seguim cap a Nakatsugawa, primer hem fet parada a Nagoya. És la primera vegada que utilitzem airbnb per dormir. Ens allotgem a l'antiga casa, molt ben conservada, d'una família que viu a la casa del costat. Ens han tractat com si fossim els seus fills! Dormim amb un futon super autèntic i tenim una llar de foc i tot. Fa fred, tot i que menys del que hauria de fer, el termòmetre marca -3, hivern.
L'endemà fem una vista per l'entorn, tot molt rural i ens arribem a Magome.

Magome és un poble molt turístic, per aquí hi passa la nakasendo ( ruta de la seda) al llarg de tot Japó. Nosaltres sols fem 8 km fins a Tagome una altre poblet super bonic a l'altra banda de la vall, després de superar un coll i baixar. Sorpren trobar-te campanes que has de tocar per avisar els ossos, per sort no n'hem trobat!































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada