dissabte, 7 de setembre del 2013

Cameron Highlands

 
 
 




Anem a la muntanya! Anem a la zona muntanyosa del país coneguda per les seves plantacions i gran producció tan de maduixes com de té. Aquí la temperatura és molt agradable, amb un jersei al vespre i una manta a la nit per dormir!

La zona és molt turista i més ara que estan celebrant el “hary raya” (fi del ramadà) per tant la majoria de turistes són els propis malaisians que han vingut a disfrutar de les vacances i contracten tots els tours possibles que hi ha a la zona i els seus voltants.

Nosaltres comprem un mapa i anem a la nostra. Fem dues excursions. La primera al voltant del poblet on estem allotjats Tana Rata, amb unes pujades i baixades pel mig de al selva, que t’has d’agafar a les arrels i arbres per pujar i baixar. Una mica enfangats i abans d’arribar al poblet, ens trobem amb una plantació de maduixes, amb aquell vermell que tenen no  ens podem resitir a tastar-les, només una, són tant bones que a l’arribar el poble anem a fer una shake de maduixa, mmmmm....

L’endemà ens arribem al següent poble i també ens enfilem selva amunt, avui està el doble d’enfangat, ben diverit tot plegat! Arribem en un mirador on es pot veure tota la vall i d’aquí baixem cap a les plantacions de té. Verds de diferents tonalitats cobreixen el relleu de la zona, camps i més camps de té.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada