dimarts, 23 d’abril del 2013

Saigon (Ho Chi Minh City)

 
 
 

Notre Dame Cathedral

 


El gen comunista mai no mort!



Museu de la Guerra de Vietnam


Camins que es van construir
per arribar a l'escola durant la guerra

 

Efectes dels bombardejos massius


La imatge parla per si sola

 
 

Temples al barri xinès de Cholon


L'antiga capital del Vietnam del sud. Per les autoritats és Ho Chi Min City (en referència al líder comunista de Vietnam del nord) però per a la població i, de tota la vida, n'és Saigon.

Aquí vam estar-hi 3 dies. Visita turística per la part colonial, molt accent francès amb els seus edificis, parcs i establiments. També hi ha la part moderna, amb alts gratacels plens d'oficines i restaurants caríssims a la última planta; nosaltres vam pujar en un de 23 pisos per tirar una de les fotos que hem penjat, deunidó la sensació d'estar allà dalt! La influència xinesa també és ben palpable a la ciutat, les pagodes que vam visitar en són un exemple i força diferents de les que havíem vist fins ara.

Amb la visita al "War Museum" vam anar a conèixer una mica més de la tràgica història que va viure aquest país durant els anys de guerra. Com sempre, els EEUU, en nom de la llei, pel bé de la humanitat, fotent a la població, mai n'apendràn! El desastre que van fer és irreparable i encara visible avui en dia.

Com heu pogut veure a l'àntic post, Vietnam és un país comunista, als carrers i als edificis més emblemàtics sempre hi pots trobar la bandera amb la falç i el martell que ho recorda; però com a tot el món la globalització arriba tard o d'hora.

La ciutat ens va agradar molt i ens va donar una primera impressió força bona i agradable d'aquest país i la seva gent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada